Saya mintak beberapa minit sahaja dari masa anda yang cukup berharga untuk saya kongsikan satu peluang keemasan yang bakal mengubah masa depan anda menjadi
WOW! Awesome!!!

Tutorial Panduan Langkah Demi Langkah Bagaimana Menghasilkan Corong Jualan (Sales Funnel) Mudah Dan Responsif Yang Berpotensi Menjana Pendapatan Pasif RM1000 Setiap hari Secara Automatik Dan 100% Online



Dari Meja Pejabat:
RM Enterprise,
Peti Surat No. 00001,
Pejabat Pos Kuala Besut,
22200 Besut, Terengganu.


Re: Info yang bakal mengubah masa depan hidup anda


Assalaamu'alaikum.. Selamat Sejahtera..

Salam perkenalan saya kepada anda semua.

Anda semua apakhabar?

Semoga kita semua dikurniakan kesihatan yang baik oleh Allah s.w.t.

Kesihatan yang baik segala segi terutamanya yang ingin saya highlightkan di sini, iaitu kesihatan ekonomi kita.

Apakhabar dengan kesihatan ekonomi anda?

Ok ke?

Kalau ok, syukur Alhamdulillah..

Kalau tak ok, jom kita sama-sama mencari jalan untuk mencapai kesihatan ekonomi yang baik dan berusaha bersungguh-sungguh untuk mencapai kebebasan kewangan sebagaimana yang diingini oleh semua orang selama ini.

Tetapi sebelum tu, saya nak tanya anda, anda pernah mengalami keadaan-keadaan macam ni?
Duit gaji masuk, terus habis dalam masa beberapa hari sahaja, malah tidak cukup setiap bulan..
Muka senyum manis terima duit gaji, tiba-tiba berubah jadi masam kelat bila balik rumah tengok bil elektrik, bil air, bil telefon, bil internet, bil Astro, bil handphone, surat PTPTN, surat tunggakan bayaran rumah dan kereta bertimbun atas meja..
Kat tempat kerja, kerja tak selesa, takut diperhatikan bos, takut terserempak dengan bos, asyik kena berpura-pura nak bodek bos. Eh, ada sampai kena marah dengan bos dan dilayan macam kanak-kanak di tadika.. tak reti nak main angin bos..
Setiap hari tidak sabar untuk menunggu jam 5 petang untuk balik rumah dan melepaskan diri dari tension tempat kerja..
Tak sabar menunggu hujung minggu untuk melepaskan diri dari tension di tempat kerja.. Khamis petang atau Jumaat petang yang sangat membahagiakan..
Bila menjelangnya lepas asar, Sabtu petang atau Ahad petang, mood, perasaan dan emosi semakin sugul, murung dan down. Cepatnya cuti off kerja hujung minggu.. Esok, pagi-pagi dah nak kena masuk kerja untuk mendapatkan gaji yang seciput tak cukup-cukup setiap bulan..
Setiap hari membayangkan anda tak perlu kerja lagi dan melepak sepanjang hari sambil menonton TV, bermain dan meluangkan banyak masa dengan anak-anak dan isteri..





Bukan anda seorang saja seperti di atas.

Saya pun pernah mengalaminya tau!

Jadi, kalau anda mengalami keadaan seperti di atas, itu menunjukkan kesihatan ekonomi anda sedang terganggu dan tidak sihat, dan saya sarankan anda cepat-cepat membuat tindakan segera iaitu segera mendapatkan buku saya ini.


Memperkenalkan..




Saya nak anda mula buat duit secara automatik dan 100% online menggunakan EZIFUNNEL!

Dengan memiliki EZIFUNNEL ini, anda akan ditunjukkan panduan langkah demi langkah bagaimana anda dapat menghasilkan flow atau aliran sebaran info jualan produk atau servis anda kepada prospek sehingga anda berjaya mengumpulkan hanya pelanggan-pelanggan yang berminat dengan produk atau servis anda sahaja (targeted) dan mereka akan membelinya terus daripada anda.

Apa itu EZIFUNNEL?

EZIFUNNEL adalah tutorial panduan langkah demi langkah bagaimana menghasilkan sebuah corong jualan (Sales Funnel) mudah dan responsif yang berpotensi menjana pendapatan lumayan setiap hari secara automatik dan 100% online.

Corong jualan (sales funnel) tu apa pulak?

Method atau kaedah tahap demi tahap yang dihasilkan oleh usahawan online untuk menarik dan memandu perjalanan orang ramai yang berminat (targeted) ke arah berlakunya pembelian daripada suatu jualan.

Tujuan dan objektif corong jualan (sales funnel) adalah 
1. Mendapatkan dan mengumpulkan database pelanggan yang targeted, yang hanya berminat untuk membeli produk atau servis kita.
2. Mendapatkan keuntungan hasil daripada jualan produk atau servis kepada pelanggan kita yang targeted dan berminat itu.
3. Membuat ulangan jualan untuk produk-produk atau servis-servis kita yang lain yang sama nichenya.

*** Sekarang ni pun, anda adalah contoh, prospek yang sedang berada dalam flow atau aliran sebaran info jualan produk saya iaitu EZIFUNNEL. Dan anda sedang berada dalam salah satu section dalam corong jualan (sales funnel) EZIFUNNEL iaitu minisite surat jualan EZIFUNNEL.

Ini contoh salah satu section dalam corong jualan (sales funnel) EZIFUNNEL iaitu bukaan corong jualan (sales funnel) EZIFUNNEL..

Sila klik link ni..

https://goo.gl/xfexZf

Sila klik link ni juga..

https://goo.gl/LkuPiw

Sila klik link ni juga..

https://goo.gl/S4rmpV

Split test boleh dibuat dengan mempelbagaikan bukaan corong jualan (sales funnel) dan bukaan corong jualan (sales funnel) yang menarik perhatian orang ramai adalah yang terbaik!

Ini juga 3 contoh minisite surat jualan suatu bisnes yang menggunakan kaedah pendekatan EZIFUNNEL..

Sila klik link ini.. 

https://goo.gl/GLtkVW

Sila klik link ini juga..

https://goo.gl/GvkYU2

Sila klik link ini juga..

https://goo.gl/iisWrN

Tools-tools yang terlibat dalam flow atau aliran sebaran info jualan produk atau servis anda sebagaimana akan ditunjukkan dalam EZIFUNNEL adalah
squeeze page
landing page
butang-butang klik
•opt In Form
autoresponder
minisite
payment form

EZIFUNNEL juga mengandungi link-link blog, software-software, aplikasi-aplikasi bantuan dan aktiviti copy and paste kod dan skrip HTML.

Corong jualan (sales funnel) mudah dan responsif yang dihasilkan daripada EZIFUNNEL ini tidak memerlukan
Domain
Hosting
Bayaran langganan bulanan seperti CLICKFUNNEL, LEADPAGES, GETRESPONSE (mahal!)
Upah pakar design grafik
Upah pakar copywriting

Dengan memahami dan menguasai EZIFUNNEL ini, anda boleh menjual apa saja produk atau servis dan mengaut keuntungan yang lumayan, hanya bermula dengan satu link unik anda sahaja dan corong jualan (sales funnel) anda bekerja secara automatik dan 100% online untuk anda.

Smartphone atau handphone anda mungkin tak berhenti berbunyi kerana menerima notification email, sms, facebook messenger, whatsapp, telegram pelanggan yang di”link”kan dan dirangkum sekali semuanya dalam sistem corong jualan (sales funnel) anda..



Akaun Gmail anda mungkin huru-hara menjadi seperti ini..





Akaun Maybank anda mungkin menjadi meriah seperti ini..



Tidak kiralah apa juga produk atau servis yang anda nak jual, saya sarankan anda dapatkan EZIFUNNEL saya ini secepat mungkin supaya anda dapat pasang sistem corong jualan (sales funnel) anda dan membuat keuntungan yang lumayan secepat mungkin juga.

Cepat anda bertindak maka cepatlah anda buat untung!


Berapa Harga EZIFUNNEL ni

Encik Idi?


Harga EZIFUNNEL adalah RM290.



YA! 
RM290 SAHAJA!


Harga RM290 ini adalah harga..


eBook EZIFUNNEL 

COACHING SAMPAI ANDA BERJAYA HASILKAN CORONG JUALAN (SALES FUNNEL) 

GROUP SUPPORT
+
EZIFUNNEL VIP MEMBERSHIP

Apa itu EZIFUNNEL VIP MEMBERSHIP?

EZIFUNNEL VIP MEMBERSHIP adalah KEAHLIAN VIP EZIFUNNEL di mana ahli-ahli VIP EZIFUNNEL memperolehi keistimewaan dan manafaat yang banyak daripada EZIFUNNEL. Keistimewaan dan manafaat yang paling utama adalah ahli-ahli VIP EZIFUNNEL berpeluang untuk menjana pendapatan lumayan dengan jualan produk-produk EZIFUNNEL. Keistimewaan-keistimewaan dan manafaat-manafaat yang lain akan dimaklumkan kemudian kepada ahli-ahli VIP EZIFUNNEL dari semasa ke semasa.

Dan anda juga mendapat.. 


PENDAFTARAN SUB DEALER ONEXOX
+
5 KEPING SIMKAD ONEXOX
+
BUKU PANDUAN DEALER
+
PORTAL ONESYS
+
PORTAL SELFCARE
+
POTENSI PENDAPATAN PASIF SEUMUR HIDUP




Kenapa ONEXOX?

Kerana EZIFUNNEL dikuasakan oleh ONEXOX!

Saya mahu anda bukan sahaja menjana pendapatan secara automatik dan 100% online tetapi saya juga mahu anda menjana pendapatan pasif!



Ya, Encik Idi! Saya Tidak Mahu Lepaskan Peluang Keemasan Yang Mungkin Datang Sekali Ini Sahaja!


Saya mahu belajar bagaimana untuk membuat duit secara automatik dan 100% online seperti Encik Idi.

Saya juga mahu menjana pendapatan pasif secara automatik dan 100% online setiap bulan agar dapat membayar segala hutang piutang dan bil-bil yang setiap bulan bertimbun atas meja saya.






Saya mahu menjana pendapatan pasif secara automatik dan 100% online dalam masa beberapa hari setelah membaca ebook EZIFUNNEL ini.

Saya faham ini adalah sebuah file pdf (ebook) yang mengandungi tutorial panduan 181 muka surat yang  terperinci dan lengkap untuk saya mencapai matlamat kebebasan kewangan saya dengan membina sebuah corong jualan (sales funnel) untuk bisnes online saya.






Dan saya tidak sabar-sabar lagi untuk belajar tutorial panduan langkah demi langkah bagaimana menghasilkan sebuah corong jualan(sales funnel) mudah dan responsif yang berpotensi menjana pendapatan pasif RM1000 setiap hari secara automatik dan 100% online dalam masa beberapa minit lagi.. 


Hanya RM290 Sahaja
EZIFUNNEL dikuasakan oleh ONEXOX!


Eh?

Kenapa anda masih tak klik lagi butang “Tempah Sekarang” tu??

Apa yang anda tunggu lagi???

Ke anda dah lupa dengan 1001 rungutan, sungutan dan keluh-kesah anda pasal kesihatan ekonomi anda yang terganggu dan tidak sihat tadi???

Anda dah lupa ke dengan bil-bil dan surat-surat notis bayaran hutang tertunggak yang bertimbun atas meja di rumah anda?

Ke anda masih merindui suara-suara lembut dan manja dalam handphone anda yang “merayu” anda agar dapat menjelaskan bayaran-bayaran tertunggak rumah, kereta, PTPTN, Courts Mamorth, Aeon dan lain-lain lagi..

Saya cakap betul..

Anda nak ke terus dengan kehidupan anda sekarang atau mengambil langkah positif untuk mengubah hidup anda dengan mendapatkan EZIFUNNEL ini.




Marilah saya tunjukkan cara buat duit secara automatik dan 100% online dengan EZIFUNNEL ini kepada anda.

Saya akan “guide” dan bimbing anda sampai berjaya menghasilkan corong jualan (sales funnel) automatik dan 100% online anda sendiri.

Kita akan berhubung direct dalam whatsapp, telegram, fb messenger.

Sekiranya anda memerlukan coaching saya secara offline, sila maklum kepada saya, saya akan jemput anda, kita buat bengkel tutorial.

Dan anda akan sentiasa dibantu dalam group support kita.

Anda Boleh Ubah Hidup Anda Dalam Masa Beberapa Saat Sahaja Lagi...

Ya, anda juga boleh mengecapi kebebasan kewangan dalam masa 1 minit lagi dan serta-merta berhenti kerja yang anda “fedup” selama ini dan ucapkan selamat tinggal ke bos anda seawal esok pagi selepas anda dapatkan EZIFUNNEL ini.

Kalau anda nak berhenti kerja la..

Ada BERANI???

Ha Hahh!!!

EZIFUNNEL ni akan menghulurkan bantuan kepada anda..
Pendatang baru (newbie) yang bercita-cita nak buat duit secara automatik dan 100% online
Pelajar dan mahasiswa
Pekerja Kilang
Bosan dengan kerja anda sekarang
Kena VSS atau hilang kerja atau kena buang kerja
Sudah lama menganggur
Sudah mencuba bermacam-macam cara buat duit tetapi gagal
Mahu sekadar pendapatan tambahan atau sampingan sahaja
Mahu mencuba benda baru yang menarik dan seronok

Sudah!!!

Berhenti buat 1001 alasan!

Klik butang “Tempah Sekarang” tu!


Hanya RM290 Sahaja
EZIFUNNEL dikuasakan oleh ONEXOX!


Sahabat Anda,
Idimazhar Idris
EZIFUNNEL Founder


P.S. Harga RM290 yang saya letak ini adalah harga untuk sesiapa yang dengan nekadnya mahu menjadi usahawan bersama-sama dengan team EZIFUNNEL. Saya mungkin akan mengambil keputusan untuk menamatkan penjualan EZIFUNNEL ini dan hanya menumpukan perhatian untuk membuat servis mengambil upah menghasilkan corong jualan (sales funnel) kepada dealer-dealer ONEXOX saya sahaja..

P.P.S. EZIFUNNEL mengandungi platform, software, aplikasi dan tools-tools yang membantu anda untuk menghasilkan corong jualan (sales funnel). Saya memberi jaminan bahawa saya tidak akan membiarkan anda terkontang-kanting tidak dapat menggunakan platform, software, aplikasi dan tools-tools tersebut. Saya akan bimbing anda sampai berjaya menghasilkan corong jualan (sales funnel) anda sendiri.

P.P.P.S. Jangan berfikir panjang sangat. Sanggupkah anda melepaskan peluang ini semata-mata kerana pelaburan kecil yang tiada risiko langsung ini. Bayangkan jika anda tidak mengambil peluang keemasan ini, mungkin ia datang sekali dalam hidup anda dan anda terlepas peluang keemasan ini begitu saja. Sesal Dahulu Pendapatan Lumayan, sesal kemudian tidak berguna..